Beheer en support

Invision ICT Solutions ondersteunt uw ICT afdeling met beheer en onderhoud van uw ICT omgeving.  Wij adviseren over de urgentie en impact van updates en upgrades en voeren onderhoud desgewenst buiten kantoortijden uit. 

Desgewenst nemen wij het beheer van uw ICT omgeving volledig uit handen en regelen wij tevens de nodige zaken op afstand. Daarnaast komen onze gekwalificeerde ICT specialisten van tijd tot tijd langs voor onsite support van uw medewerkers.
Invision ICT Solutions heeft een doordachte Remote Network Management oplossing waarmee  storingen al in een vroeg stadium worden opgemerkt en zelfs worden voorkomen.  Wij  reageren voordat u weet dat er een probleem is, elke dag van de week, zo nodig 24 uur per dag.

Voor telefonisch support kunt u terecht bij onze servicedesk die bemand is met ervaren en gecertificeerde ICT medewerkers.
Invision ICT Solutions biedt de keuze uit verschillende services om u blijvend te ontzorgen. Onze professionals draaien in een standby team wat 24x7 bereikbaar is voor onze relaties.

Consultancy