ICT Implementatie

Invision ICT Solutions is gespecialiseerd in het inrichten van gevirtualiseerde netwerk omgevingen, LAN, WAN en Voice over IP. 

Voor het inrichten van netwerken maken we onder andere gebruik van gebruik van IBM, Cisco UCS, Lenovo, Palo Alto, 3CX, HP, Microsoft, Vmware, Veeam, Citrix en Trend Micro. Voor het inrichten van LAN, WAN en Wireless LAN omgevingen  maken wij gebruik van Cisco en Aerohive apparatuur. 

Door gebruik te maken van Vmware, Hyper-V of Xen wordt server hardware optimaal benut. De rekenkracht van hardware wordt door de virtualisatie laag verdeeld over file, mail applicatie en database servers. Voor het opslaan van data wordt gebruik gemaakt van een centrale storage, SAN genaamd.  Afhankelijk van uw eisen aan de ICT omgeving richten wij omgevingen locaal of in een datacenter in, redundant of zelfs met een Disaster Recovery Site.  

Voor het inrichten van netwerken maken we onder andere gebruik van gebruik van IBM, Cisco UC, Lenovo, Palo Alto, 3CX, HP, Microsoft, Vmware, Veeam, Citrix en Trend Micro. Voor het inrichten van LAN, WAN en Wireless LAN omgevingen  maken wij gebruik van Cisco en Aerohive apparatuur. 

Voice over IP systemen en hosted telefonie richten in wij met 3CX en Cisco. Gedegen oplossingen die zowel locaal bij u op locatie kunnen draaien, of vanuit onze cloud omgeving als een dienst per poort afgenomen kunnen worden.

Consultancy