Onze goede doelen

Invision ICT Solutions staat niet alleen stil bij haar eigen succes, dat van de medewerkers of haar relaties. We zijn ons bewust dat we leven in een wereld waar veel leed is en we dit niet zomaar naast ons neer mogen leggen. Al jaren draagt Invision ICT Solutions actief bij aan diverse hulp projecten en organisaties. Dit kan incidenteel zijn, maar ook structureel. Denkt u een hulpproject te hebben of te weten wat past bij ons om te ondersteunen, neem dan contact met ons op.

Projecten waar wij onder andere hulp geboden hebben (of nog doen):

 

Stichting Zody

Stichting Zody die actief is in de krottenwijken van Roemenië. Kinderen welke leven op en leven van de vuilnisbelt bij stad Cluj perspectief zien te bieden. 
Stichting Zody vangt deze kinderen op, onderwijst ze en geef ze een doel in het leven.

Meer informatie
 


 

Stichting Living Waters Villagelwv-logo

Midden In de jungle van Borneo is een opvangcentrum gesticht door Ronny en Kay Heyboer. Wat begon met het opvangen van 1 kind in nood is nu een dorp waar inmiddels 500 kinderen worden opgevangen. De doelstelling is door te groeien naar een accommodatie waar 1.000 verwaarloosde kinderen opgevangen kunnen worden met scholen om 2.000 kinderen te kunnen onderrichten.

Meer informatie
 


 

azg_logoArtsen zonder grenzen

Artsen zonder Grenzen wil mensen helpen die in nood verkeren en medische hulp hard nodig hebben, maar die niet krijgen. Ongeacht hun ras, politieke overtuiging of religie.

Meer informatie
 


 

homeplan-logo-2017.b30b04Stichting Home Plan

HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Uitgangspunt daarbij is dat beter wonen een begin is naar een beter leven. HomePlan werkt vanuit een kleine, effectieve organisatie, zodat zoveel mogelijk inkomsten aan de allerarmsten besteed worden.

Meer informatie
 


 

Nazareth House Johannesburg

nazareth3Midden in Johannesburg ‘Een schuilplaats te midden van chaos en verwarring’. Het Nazareth House vangt aan hun lot overgelaten wezen op, terminale zieken en ouderen in nood. Armen en daklozen in de omliggende gebieden wordt voedsel, kleiding en dekens aangeboden.

Meer informatie
 


 

CliniClownsLogoCliniclowns-x2

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

Meer informatie
 


 

Open Doors

3822315De stichting Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Open Doors werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen.

Meer informatie
 


 

Compassion

logo (1)Compasion heeft kindsponsorprogramma’s. Kinderen in armoede krijgen hulp op elk gebied van hun leven: hun hart, verstand, lichaam en geest. Zo kunnen zij werkelijk uit armoede komen. Het Compassion-project begeleidt en stimuleert de ontwikkeling van ieder kind op sociaal, emotioneel, economisch, cognitief, fysiek en geestelijk gebied. Het belangrijkste criterium is de mate van armoede waarin het kind leeft. Compassion helpt eerst degenen die het hardste hulp nodig hebben. Alleen kinderen tussen de 1 en 9 jaar kunnen voor het kindsponsorprogramma worden geselecteerd. Compassion maakt hierbij géén onderscheid in etniciteit of religie. Ieder kind is welkom.

Meer informatie
 


 

Hart voor Haïti

hvh-logoHaïti is het armste land van het westelijk halfrond. Dat betekent dat er altijd mensen in nood zijn. Johan Smoorenburg startte in 1982 een kinderdorp: ‘Bon Repos’. Een veilige haven waar thans 144 kinderen wonen en 50 straatkinderen worden opgevangen. Deze kinderen wonen onder leiding van een Haïtiaanse ‘tante’ in één van de huizen, waarmee we de normale gezinssituatie zoveel mogelijk nabootsen. In het dorp zijn ze veilig, krijgen ze genoeg te eten en kunnen ze naar school en naar de kerk.

Meer informatie