Kom werken bij Invision ICT Solutions!

Invision ICT Solutions heeft een uitstekend gevulde opdrachtportefeuille.
Ons team zoekt een collega met passie voor ICT.
Wij zoeken daarom per direct een:

SENIOR NETWORK ENGINEER 40 u/week 

om ons team engineers te komen versterken.
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang:   

 • Gedreven, klantgericht en flexibel: 
  Je hebt passie voor je vak, denkt vanuit het klantperspectief  en je hebt geen 8-5 mentaliteit 
 • Nauwkeurig en resultaatgericht werkend: 
  Je bent analytisch, stelt de juiste prioriteiten, je komt je afspraken na en je hebt een (pro)actieve instelling om concrete resultaten en doelstellingen te halen.
 • Goede communicatieve vaardigheden: 
  Je kunt uitstekend technische oplossingen in begrijpelijke taal verwoorden, je bent correct in de omgang en bezit voldoende takt om gesprekken met relaties op een prettige wijze te voeren. 
 • Je bent een teamplayer maar je kunt ook uitstekend zelfstandig werken: 
  Samen opdrachten tot een goed resultaat brengen met werkplezier, collegialiteit, rendement en hoge klanttevredenheid. Zelfstandig kun je uitstekend je werk doen, maar je weet ook wanneer je moet overleggen met collega’s en leidinggevenden. 

Bezit je bovenstaande eigenschappen? Lees dan even verder!   

Hoofdtaken binnen deze functie zijn het inrichten, beheren en onderhouden van (multi)server en cliënt omgevingen, de meer complexe netwerken en virtualisatieplatformen. Hierbij onderhoud je goede contacten met je collega’s en je manager Operations, maar ook met opdrachtgevers, sales en projectmanagers. 

Wij vragen minimaal 2 jaar relevante werkervaring, waarbij de nadruk ligt op ervaring met virtualisatieplatformen. Daarnaast  heb je een HBO werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring. Gedegen (en aantoonbare) kennis van Cisco, Microsoft, Citrix en VMware zijn belangrijk. Je moet daarbij denken aan certificeringen als: 

 • Cisco CCNA of hoger 
 • Microsoft MCSA of hoger 
 • Citrix CCA of hoger 
 • VMware VTSP of hoger

 Mocht je niet alle certificeringen in bezit hebben is dat geen probleem, mits je de ambitie hebt om deze snel te behalen. Je moet natuurlijk niet bang zijn voor nieuwe technologieën en de ambitie hebben om voortdurend kennis te vergaren en over te dragen. Ten slotte vinden we het fijn dat je voldoende kennis hebt van de Engelse taal om zowel mondeling als schriftelijk goed te kunnen communiceren.

Wij bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling,  auto van de zaak en natuurlijk een passend salaris met uitstekende secundaire voorwaarden! 

 

(aub geen acquisitie op deze vacature)

Geïnteresseerd?

Stuur dan direct je cv met motivatie naar ons op.