ICT Support Specialist

ICT is voor jou meer dan een computer in elkaar zetten. Je vindt het interessant om dieper in de materie te duiken en uitdagingen met besturingssystemen te onderzoeken en op te lossen. Windows desktop en server omgevingen vind je erg interessant en heb je al kennis van, maar je wilt er graag meer van leren. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en bent niet bang om de telefoon op te pakken en remote ondersteuning te bieden bij ICT vragen en verstoringen. In een team werken past bij jou, een technische coach die jou verder helpt vraag je zijn hemd van het lijf.

Passie voor ICT is wat jou drijft om verder te komen.

 

Wat ga je doen?

Dagelijks ben je bezig met het verwerken en op lossen van incidenten en changes die via diverse kanalen gemeld worden bij de Servicedesk.

  • Je werkt samen in een team waar kennis onder diverse collega’s is verdeeld en waar anderen je ondersteunen om je kennis te vergroten.
  • Je voert diverse beheer taken uit, waaronder het updaten van besturingssystemen en applicaties.
  • Je geeft support aan relaties onder andere middels remote sessies, telefonisch of mail.
  • Je werkt calls bij in een registratie pakket, vult een kennis databases aan en waar nodig help je met het maken of verbeteren van technische procedures binnen je vakgebied.

 

Wie ben jij?

Je hebt een MBO4 ICT of hoger opleidingsniveau, een aantal maanden werk ervaring (mag ook een goede stage periode zijn) en je wilt graag je kennis uitbreiden. Je zoekt een baan waar je kan laten zien dat ICT echt jouw ding is en je wilt graag de mogelijkheid hebben om door te kunnen groeien.

  • Samenwerken vind je leuk, in de techniek duiken om een oplossing te zoeken word je blij van en je bijt je graag vast in een probleem.
  • Structuur in werken past bij jou, het vastleggen van je dagelijkse werkzaamheden helpt jou en je collega’s om als team goed te presteren.
  • Kennis vergroten door middel van studie en het volgen van cursussen vind je een meerwaarde voor jezelf en de job die je vervult.

Herken je jezelf in bovenstaande? Word je graag een deel van een gepassioneerd team met vakidioten?

We zien graag je motiverende brief en CV in de mail en wij nodigen je uit voor een kop koffie. We maken graag kennis met je! De motivatiebrief mag t.a.v. Martin Verburgh.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geïnteresseerd?

Stuur dan direct je cv met motivatie naar ons op.