support_specialist

Icon_Rakket

ICT Support Specialist

ICT is voor jou meer dan een computer in elkaar zetten. Je vindt het interessant om dieper in de materie te duiken en uitdagingen met besturingssystemen en applicaties te onderzoeken en op te lossen. Windows Server, Office 365 en Azure omgevingen vind je erg interessant. Daar wil je graag meer van leren. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en bent niet bang om de telefoon op te pakken en remote ondersteuning te bieden of een locatie bezoek te doen. In een team werken past bij jou, een senior die jou verder helpt vraag je zijn hemd van het lijf. Passie voor ICT is wat jou drijft om verder te komen.

Wat ga je doen?

Dagelijks ben je bezig met het verwerken en oplossen van incidenten en changes die via diverse kanalen gemeld worden bij de Servicedesk.

 

  • Je werkt samen in een team waar kennis onder diverse collega’s is verdeeld en waar anderen je ondersteunen om je kennis te vergroten.

  • Je voert diverse beheer taken uit, waaronder het updaten van besturingssystemen en applicaties.

  • Je geeft support aan relaties onder andere middels remote sessies, telefonisch of mail.

  • Je werkt calls bij in een registratie pakket, vult een kennis databases aan en waar nodig help je met het maken of verbeteren van technische procedures binnen je vakgebied.

  • Als je voldoende ingewerkt ben mag je ook op pad, on site ondersteuning bieden bij relaties.

Wie ben jij?

Je hebt een MBO4 ICT of hoger opleidingsniveau, een aantal maanden werk ervaring (mag ook een goede stage periode zijn) en je wilt graag je kennis uitbreiden. 

 

  • Je zoekt een baan waar je kan laten zien dat ICT echt jouw ding is en je wilt graag de mogelijkheid hebben om door te kunnen groeien.

  • Je hebt ervaring met cloud oplossingen. Is dat beperkt? Dan sta je te springen om je kennis uit te breiden.

  • Samenwerken vind je leuk, in de techniek duiken om een oplossing te zoeken word je blij van en je bijt je graag vast in een probleem.

  • Structuur in werken past bij jou, het vastleggen van je dagelijkse werkzaamheden helpt jou en je collega’s om als team goed te presteren.

  • Kennis vergroten door middel van studie en het volgen van cursussen vind je een meerwaarde voor jezelf en de job die je vervult.

Herken je jezelf in bovenstaande? Word je graag een deel van een gepassioneerd team met vakidioten?

We maken graag kennis met je! Deel jouw motivatie en C.V. met ons. Deze mag je richten aan Martin Verburgh. Solliciteer direct via onderstaand formulier!

Solliciteren ICT Support Specialist

Velden met een * zijn verplicht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om de sollicitatie te verwerken en u te koppelen aan de vacature waarop u solliciteert. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Onze sollicitatieprocedure

  

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Wij delen het graag met je! 

Stel je vraag