AdobeStock_105183541
AdobeStock_105183541

Naar de Cloud

Digitale werkplek

Met een online werkplek volledig beheerd ben je van de zorg en complexiteit af. Gescheiden van andere bedrijven, maar toch in de cloud. Invision ICT beheert duizenden online werkplekken en garandeert de werking én de veiligheid. Wij zijn Microsoft Solutions Partner voor Modern Work.

Vanuit meerdere datacentra in Nederland wordt een volledig managed concept aangeboden onder de naam Cloud4Sure. De keuze gaat verder dan alleen een werkplek. Koppelingen met cloud applicaties, Azure, Amazon en andere aanbieders worden gefaciliteerd. 

Bestaande ICT-omgevingen (on-premise of al cloud gebaseerd) migreren we naadloos naar een onbezorgd cloud concept. Transparante kosten en afname maken het mogelijk zeer secuur je ICT-budget in te richten. 

Meer over de Cloud

 

< >
Microsoft Solutions Partner Modern Work
Microsoft Solutions Partner Modern Work

Solutions Partner voor Modern Work

Cloudkosten optimalisatie
Cloudkosten optimalisatie

Inzicht in en controle over je ICT cloud kosten

Back-up Office 365
Back-up Office 365

Een back-up is niet nodig met Office 365, toch?

Geleidelijk naar de cloud
Geleidelijk naar de cloud

Geleidelijk naar de cloud

Onze expertises

Terugbrengen van kosten, productiviteit verhogen van je medewerkers, interne communicatie verbeteren, beveiliging optimaliseren of voorblijven op de concurrentie. Onze ICT oplossingen ondersteunen bij veel processen. We brengen ze helder in kaart en zoeken aansluiting bij de behoefte van je organisatie. 

Hoe helpen wij jouw organisatie verder?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl