werken-bij-invisionairs
werken-bij-invisionairs

Icon_Rakket

Word jij ook een Invisionair?

Invisionairs willen vooruitstrevend zijn met het adopteren en implementeren van de nieuwste technieken. Passie voor ICT is de belangrijkste drijfveer om vooruitstrevend te blijven. Wij geven Invisionairs de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Dat is niet alleen goed voor ons team en onze relaties, maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling, ontplooiing en jouw carrière!

Maak kennis met Invision ICT

Bij Invision ICT werk je bij een betrokken en deskundige business partner voor ICT-oplossingen. Wij werken op locatie bij onze relaties of vanuit ons Remote Control Center in ons monumentaal kantoor, gevestigd in het hart van het bourgondische centrum van Bergen op Zoom.

 

< >
00 Klaar voor het hoogste level
02 Partner voor digitale transitie
03 Onze missie
04 Onze visie
05 zo doen wij het

Groeien & bloeien

Wij zijn een groeiende organisatie met een compact en efficiënt team van gepassioneerde ICT-professionals. Onze werksfeer is open en informeel, waardoor de lijnen kort zijn en we altijd voor elkaar klaarstaan. We delen onze passie en kennis en weten daardoor te innoveren. 


We hebben een grote diversiteit aan soorten relaties die vragen om uiteenlopende ICT-oplossingen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vertrouwen om die oplossingen te bieden. Zo groei je met ons mee in alle aspecten die je nodig hebt voor jouw carrière.

 

Jouw volgende stap in ICT. Bewandel jouw eigen pad!

Iedereen heeft verschillende passies, talenten en wensen. Daarom kun je bij ons jouw eigen pad bewandelen om je doelen te bereiken. Samen stellen we een opleidings- en certificeringsplan op, en je krijgt daarbij de juiste coaching en begeleiding.

Wij werken met de beste partners en producten. Welke specialisatie wil jij verkennen? Met welke combinatie van kennis lever jij dé oplossing? We vertrouwen je mooie projecten toe en jouw collega’s staan altijd voor je klaar waar nodig. Heb je een stap gemaakt? Gefeliciteerd! Jij wordt daarvoor uitstekend beloond! 

Schuilt er een Invisionair in jou? We komen graag met je in contact. Bekijk onderstaande vacatures en vertel ons waarom we niet om jou heen kunnen!

Onze ICT vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw ICT-talent en ervaren ICT’ers. Heb jij ook een passie voor ICT en wil jij ook Invisonair worden? Reageer dan op onze vacatures of stuur een open sollicitatie en overtuig ons ervan dat jij van toegevoegde waarde bent voor ons team en voor onze relaties. 

Loopbaan mogelijkheden

Solliciteer direct!

Velden met een * zijn verplicht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om de sollicitatie te verwerken en u te koppelen aan de vacature waarop u solliciteert. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Onze sollicitatieprocedure

 

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Graag bij ons aan de slag?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl