Invision_WerkenBij_Banner

Icon_Rakket

Word jij ook een Invisionair?

Invisionairs willen vooruitstrevend zijn met het adopteren en implementeren van de nieuwste technieken. Passie voor ICT is de belangrijkste drijfveer om vooruitstrevend te blijven. Wij geven Invisionairs de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Dat is niet alleen goed voor ons team en onze relaties, maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling, ontplooiing en jouw carrière!

Op vakantie op onze kosten
Op vakantie op onze kosten

OP VAKANTIE OP ONZE KOSTEN!

Ben jij onze nieuwe ICT Support Specialist?

Bekijk de actie

Maak kennis met Invision ICT

Als je aan de slag gaat bij Invision ICT, dan kom je te werken bij een betrokken en deskundige business partner voor ICT-oplossingen. Wij werken op locatie bij onze relaties of vanuit ons Remote Control Center in ons monumentaal kantoor in het bourgondisch centrum van Bergen op Zoom.
 

Groeien & bloeien

We zijn een groeiende organisatie met een compact en efficiënt team dat bestaat uit gepassioneerde ICT-professionals. Onze werksfeer is open en informeel, daardoor zijn de lijnen kort en staan we altijd voor elkaar klaar. We delen onze passie en kennis en weten daardoor te innoveren. 


We hebben een grote diversiteit aan soorten relaties die vragen om uiteenlopende ICT-oplossingen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vertrouwen om die oplossingen te bieden, waardoor jij met ons meegroeit in alle aspecten die je nodig hebt voor jouw carrière.

Schuilt er een Invisionair in jou?

Invisionairs kenmerken zich door zich te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. De laatste ICT-ontwikkelingen en -producten volg je vanuit jouw passie op de voet. Ook ga je bij ons een persoonlijk ontwikkeltraject aan waarin je opleidingen en cursussen gaat volgen en diverse certificaten gaat behalen. 


Schuilt er een Invisionair in jou? We komen graag met je in contact.
Bekijk onderstaande vacatures en vertel ons waarom we niet om jou heen kunnen!

Onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw ICT-talent en ervaren ICT’ers. Heb jij ook een passie voor ICT en wil jij ook Invisonair worden? Reageer dan op onze vacatures of stuur een open sollicitatie en overtuig ons ervan dat jij van toegevoegde waarde bent voor ons team en voor onze relaties. 

Onze sollicitatieprocedure

  

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Graag bij ons aan de slag?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl