Invision_WerkenBij_Banner

Icon_Rakket

Word jij ook een Invisionair?

Invisionairs willen vooruitstrevend zijn met het adopteren en implementeren van de nieuwste technieken. Passie voor ICT is de belangrijkste drijfveer om vooruitstrevend te blijven. Wij geven Invisionairs de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen. Dat is niet alleen goed voor ons team en onze relaties, maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling, ontplooiing en jouw carrière!

Maak kennis met Invision ICT

Als je aan de slag gaat bij Invision ICT, dan kom je te werken bij een betrokken en deskundige business partner voor ICT-oplossingen. Wij werken op locatie bij onze relaties of vanuit ons Remote Control Center in ons monumentaal kantoor in het bourgondisch centrum van Bergen op Zoom.

 

< >
00 Klaar voor het hoogste level
02 Partner voor digitale transitie
03 Onze missie
04 Onze visie
05 zo doen wij het

Groeien & bloeien

We zijn een groeiende organisatie met een compact en efficiënt team dat bestaat uit gepassioneerde ICT-professionals. Onze werksfeer is open en informeel, daardoor zijn de lijnen kort en staan we altijd voor elkaar klaar. We delen onze passie en kennis en weten daardoor te innoveren. 


We hebben een grote diversiteit aan soorten relaties die vragen om uiteenlopende ICT-oplossingen. Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vertrouwen om die oplossingen te bieden, waardoor jij met ons meegroeit in alle aspecten die je nodig hebt voor jouw carrière.
 

Jouw volgende stap in ICT. Bewandel jouw eigen pad!

Iedereen heeft verschillende passies, talenten en wensen. Bij ons kun je jouw eigen pad bewandelen om jouw doelen te bereiken. Dat pad stippel je zelf uit. We stellen samen een opleidings- en certificeringsplan op en je krijgt daarvoor de juiste coaching en begeleiding. 

Wij werken met de beste partners en producten. Waar wil jij in specialiseren? Met welke combinatie maak jij de oplossing? We vertrouwen je mooie projecten toe en jouw collega’s staan voor je klaar waar nodig. Heb je een stap gemaakt? Gefeliciteerd! Jij wordt daarvoor uitstekend beloond! 

Schuilt er een Invisionair in jou? We komen graag met je in contact. Bekijk onderstaande vacatures en vertel ons waarom we niet om jou heen kunnen!

Onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw ICT-talent en ervaren ICT’ers. Heb jij ook een passie voor ICT en wil jij ook Invisonair worden? Reageer dan op onze vacatures of stuur een open sollicitatie en overtuig ons ervan dat jij van toegevoegde waarde bent voor ons team en voor onze relaties. 

Zomaar een week bij Invision ICT

 

< >
05 vrijdag
04 donderdag
03 woensdag
02 dinsdag
01 maandag
00 Invision week

Solliciteer direct!

Velden met een * zijn verplicht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om de sollicitatie te verwerken en u te koppelen aan de vacature waarop u solliciteert. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Onze sollicitatieprocedure

 

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Graag bij ons aan de slag?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl