Over Invision ICT Solutions

Kwaliteit zit bij Invision ICT Solutions op de eerste plaats in de mensen. De ontwikkelingen binnen de ICT wereld gaan snel. Bij Invision ICT Solutions werken de mensen die deze ontwikkelingen op de voet willen volgen. Zij willen haantje-de-voorste zijn en hun passie voor ICT  zorgt voor meer dan zomaar bereidwilligheid om opleidingen te blijven volgen. Deze ambitieuze instelling heeft ons kennis en certificeringen opgeleverd van grote gerenommeerde partners. Partnerships die door ons vertaald worden leveren van hoge kwaliteit en afgestemd op de behoeftes van onze relaties.

Maar minstens zo belangrijk vinden we dat iedere medewerker gemotiveerd is om zich in uw situatie te verplaatsen, met u mee te denken en zich volledig in te zetten om een optimaal resultaat voor u te behalen.

Invision ICT Solutions heeft enkele groepsmaatschappijen welke aanvullende dienstverlening leveren en versterkend zijn om relaties een totaal pakket in de ICT aan te bieden.
 

Icon_NoNonsenseNo nonsens
Onze organisatie is ‘lean and mean’. Geen grote overhead, alle medewerkers zijn gericht op het ondersteunen van onze relaties. Direct contact met de persoon die u kan helpen. Geen stapels papier en onleesbare rapporten. Een Plan van Aanpak of Project document To The Point geschreven. Dat past bij ons.

Icon_BeloofdDoen wat je belooft
Afspraak = afspraak, wat beloven komen we na. En meer. Alleen als u tevreden bent zijn wij tevreden, we beseffen dat onze klant onze boterham betaalt. Dat betekent niet dat we nooit een foutje maken, maar wel dat we altijd werken naar een tevreden oplossing. En snel, want uw business is afhankelijk van onze inspanningen.

Icon_RechtdoorzeeRecht door zee
Bij ons weet u waar u aan toe bent. Onze adviezen zijn duidelijk, professioneel en op uw organisatie gericht. Is er iets niet in de haak hoort u dat direct van ons, zonder wollige verhalen.

Icon_TeamplayersTeamplayers
Onze mensen doen het ‘m. Stuk voor stuk werken wij met professionals, maar bovenal teamplayers. We staan voor elkaar klaar, dag en nacht. Onze gezamenlijke doel: u als klant tevreden stellen.