voip
voip

Naar de Cloud

Hosted Telefonie

Geen investeringen in hard- of software, per maand betaal je het aantal gebruikers wat je nodig hebt. Elke relatie heeft een eigen virtuele telefooncentrale, volledig in de cloud, maar niet gedeeld met andere gebruikers. Dit maakt het mogelijk om volledig naar jouw behoefte de telefonie in te richten, maar toch als een managed dienst af te nemen. 

Maak koppelingen met bedrijfsapplicaties, online vergaderen (video bellen), Smartphone koppeling, call recording, Call Center Agents, Intercom integratie en rapportages. Dit is allemaal standaard inbegrepen.

Er zijn verschillende oplossingen naar jouw behoeften in functionaliteit, veiligheid of kostenbeheersing. Wij zijn gespecialiseerd in de oplossingen van 3CX, Microsoft Teams en Cisco.

Meer over de Cloud

 

Microsoft Teams
Microsoft Teams

Microsoft Teams, maar dan net even anders

Back-up Office 365
Back-up Office 365

Een back-up is niet nodig met Office 365, toch?

Geleidelijk naar de cloud
Geleidelijk naar de cloud

Geleidelijk naar de cloud

Onze expertises

Terugbrengen van kosten, productiviteit verhogen van je medewerkers, interne communicatie verbeteren, beveiliging optimaliseren of voorblijven op de concurrentie. Onze ICT oplossingen ondersteunen bij veel processen. We brengen ze helder in kaart en zoeken aansluiting bij de behoefte van je organisatie. 

Hoe helpen wij jouw organisatie verder?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl