AdobeStock_413020895

Beveiliging

Cyber Security

De beveiliging en het beheer van je netwerk en cloudomgeving lijkt op orde. Echter de dreiging om slachtoffer te worden van cybercrimaliteit als ransomware, phishing, blijft onverminderd. Je wilt te allen tijde gebruik kunnen maken van je systemen en toegang hebben tot je data. En wat je niet wilt is dat er gevoelige gegevens van jouw organisatie in verkeerde handen vallen, versleutelt worden of online geplaatst worden. 

Met de certificering ‘Ethical Hacker’ tonen we aan gedegen kennis te hebben hoe hackers werken. Met deze kennis geven we beveiligingsadviezen en voeren we onafhankelijke audits uit. 
Wij helpen je adviezen en maatregelen door te voeren binnen je organisatie en bieden awareness-trainingen voor gebruikers. Gecombineerd met Microsoft Secure Score geven we je een overzichtelijk dashboard dat je inzicht geeft waar je staat op beveiligingsgebied en waar je kwetsbaarheden liggen. 

Zorg ervoor dat je als organisatie maatregelen neemt om cybercrime te voorkomen en zorg ervoor dat je schade en impact weet te beperken. Wij bieden passende oplossingen voor jouw organisatie.

Meer over beveiliging

 

Invision_Hub_Ransomeware
Invision_Hub_Ransomeware

Dus jij komt niet aan de beurt bij een Ransomeware aanval?

Microsoft Secure Score
Microsoft Secure Score

In één oogopslag inzicht in het niveau van de ICT-beveiliging!

Datalek Cybercrime
Datalek Cybercrime

Weet jij welke stappen je moet nemen bij een datalek?

Onze expertises

Terugbrengen van kosten, productiviteit verhogen van je medewerkers, interne communicatie verbeteren, beveiliging optimaliseren of voorblijven op de concurrentie. Onze ICT oplossingen ondersteunen bij veel processen. We brengen ze helder in kaart en zoeken aansluiting bij de behoefte van je organisatie. 

Hoe helpen wij jouw organisatie verder?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl