AdobeStock_373315979

Beveiliging

Netwerkbeveiliging

Je wilt dat je bedrijfsnetwerk snel en veilig is. Zowel de veiligheid, als de betrouwbaarheid van je hard- en software dienen daarvoor op orde te zijn.

Wij helpen je de zwakke plekken van je netwerk in kaart te brengen, zorgen ervoor dat je compliant bent aan wet- en regelgeving en dat je gebruikers een zo klein mogelijk risico vormen voor de kwetsbaarheid van je netwerk.

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van nieuwe generatie firewalls. Met deze Next-Generation Firewalls van Palo Alto kunnen bedreigingen worden voorkomen en applicaties veilig worden gebruikt. Waar je met de 'ouderwetse' Firewalls enkel een poortje open of dicht kon zetten, identificeren deze nieuwe generatie firewalls op slimme manieren afwijkend gedrag. Op deze manier wordt kwaadwillend verkeer herkend en biedt het daar vervolgens bescherming tegen. 

Meer over beveiliging

 

Invision_Hub_Ransomeware
Invision_Hub_Ransomeware

Dus jij komt niet aan de beurt bij een Ransomeware aanval?

Microsoft Secure Score
Microsoft Secure Score

In één oogopslag inzicht in het niveau van de ICT-beveiliging!

Datalek Cybercrime
Datalek Cybercrime

Weet jij welke stappen je moet nemen bij een datalek?

Onze expertises

Terugbrengen van kosten, productiviteit verhogen van je medewerkers, interne communicatie verbeteren, beveiliging optimaliseren of voorblijven op de concurrentie. Onze ICT oplossingen ondersteunen bij veel processen. We brengen ze helder in kaart en zoeken aansluiting bij de behoefte van je organisatie. 

Hoe helpen wij jouw organisatie verder?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl