digitale-werkplek

Ieder op z’n eigen stek met een digitale werkplek

06-05-2021
Ieder op z’n eigen stek met een digitale werkplek

Waarom zou je investeren in iets dat al verouderd is vanaf het moment van aanschaf? Liever investeer je in een product of een dienst waarbij je niet bij het moment van aankoop, maar vanaf het moment van gebruik bent voorzien van de meest recente versie.

Met een online werkplek volledig beheerd ben je van de zorg en complexiteit af. Gescheiden van andere bedrijven, maar toch in de cloud. Invision ICT beheert duizenden online werkplekken en garandeert de werking én de veiligheid.

Vanuit meerdere datacentra in Nederland wordt een volledig managed concept aangeboden onder de naam Cloud4Sure. De keuze gaat verder dan alleen een werkplek. Koppelingen met cloud applicaties, Azure, Amazon en andere aanbieders worden gefaciliteerd. 

Bestaande ICT-omgevingen (on-premise of al cloud gebaseerd) migreren we naadloos naar een onbezorgd cloud concept. Transparante kosten en afname maken het mogelijk zeer secuur je ICT-budget in te richten. 

Servicedesk

Je wilt niet na hoeven denken over het tijdstip, hulp wil je als het nodig is. Elk moment van de dag, zo nodig in de avond, het weekend of op vreemde tijden in het buitenland. Slechts een belletje en een kundig persoon aan de lijn. Wij bieden support zoals het hoort, 24/7.

Invision ICT

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en wij zijn je graag van dienst.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.