secure-score

Klaar voor Microsoft Secure Score?

03-06-2021
Klaar voor Microsoft Secure Score?

Microsoft Secure Score is de nieuwste trend op het gebied van beveiligingsanalyse. In één oogopslag inzicht in het niveau van de ICT-beveiliging! Microsoft Secure Score is een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk hulpmiddel dat laat zien waar je organisatie staat op beveiligingsgebied. Op het dashboard van het Microsoft Beveiligingscentrum zie je het securitypercentage van je organisatie. Wat is er goed geregeld in de ICT-omgeving en waar zijn verbeteringen mogelijk.

Bedrijfsomgeving analyseren

Microsoft ondersteunt dit met mooie overzichten en grafieken. Een Benchmark-score laat zien hoe de beveiligingsscore zich verhoudt tot vergelijkbare organisaties. Microsoft Secure Score wordt voortdurend vernieuwd en aangepast. Maar dat beveiliging voortdurend onder de aandacht moet zijn, is natuurlijk niets nieuws. Om deze score te verbeteren is een goede analyse nodig van de ICT-omgeving en bedrijfsprocessen. 

De Invision ICT consultant kan hier uitstekend in ondersteunen door deskundigheid en jarenlange ervaring. Microsoft Securescore vereist veel instellingen en gebruik van een bepaalde licentie om een rapport en praktische verbeter adviezen te kunnen genereren. Vraag ons daarom om advies om Microsoft Secure Score in te richten. Zo kunnen we je helpen om acties te ondernemen om veilig te werken, nu en in de toekomst!

Neem contact op om Microsoft Secure Score voor jouw bedrijf in te zetten.

Invision ICT

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en wij zijn je graag van dienst.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.