AdobeStock_409467010

Zevenhonderd man personeel werkt efficiënter na kostenbesparende oplossing

08-03-2021
Zevenhonderd man personeel werkt efficiënter na kostenbesparende oplossing

Landelijk heeft onze relatie meerdere vestigingen met een personeelsbestand van ruim zevenhonderd medewerkers. Flexibele werkplekken, thuiswerken, online samenwerken, het zijn allemaal aspecten waar werkgevers tegenwoordig mee te maken hebben. Om iedere medewerker dit afzonderlijk aan te bieden kan voor een werkgever een uitdaging zijn. Zeker als het gaat om een gevarieerde groep medewerkers.

Invision ICT kwam met een oplossing die voor deze relatie alleen maar voordelen kent. Efficiënter werken, hogere beveiligingsgraad, overal beschikbaar en aangenamer voor de medewerker. Deze investering verdient zich bijzonder snel terug.

Modern Workplace

Iedere werknemer logt online in op een Modern Workplace. Dit is een platform waar alles samenkomt voor de medewerker. Office 365 – cloudapplicaties – legacy applicaties – opslag van bestanden – mail. Veilig inloggen zonder na te hoeven denken, online samenkomen en werken vanaf de plaats waar je wilt. Beheer wordt volledig verzorgd en een uptime van 99,99%

“Kantoor is niet langer de werkplek, dat is de cloud”

Waar ook ter wereld, op iedere locatie kan je inloggen, als je maar internet hebt. Via een vaste lijn, wifi of 4G verbinding. Na het inloggen komt de medewerker op de virtuele werkplek, de Modern Workplace. Hetzelfde bureaublad en toegang tot alle (cloud)applicaties, alle bestanden en mail, maar wel veilig.

Beveiliging centraal

Voor de IT-manager biedt het gebruik van de Modern Workplace ook veel voordelen. Onderhoud hoeft niet langer op locatie of op iedere pc afzonderlijk. Gecombineerd met Intune van Microsoft wordt het beheer centraal uitgevoerd. Voor PC’s, notebooks, tablets en mobiele telefoons. Het centrale beheer maakt het mogelijk rules af te dwingen, zoals beveilingsupdates, Multifactor beveiliging (MFA), waar worden bestanden opgeslagen e.d. Het maakt het tevens mogelijk Legal Hold toe te passen voor bestanden. Wanneer is een bestand ingezien, gekopieerd, verzonden en naar wie.

Invision ICT

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en wij zijn je graag van dienst.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.