cyberagents-gezocht

Cyber Agents gezocht 8-12 jaar

28-03-2024
Cyber Agents gezocht 8-12 jaar

Jong leren wat gevaren van Cybercrime zijn. HackShield Future Cyber Heroes is een samenwerkingsproject tussen de politie, gemeentes en verschillende beveiligingsbedrijven.

Cybercrime en cybersecurity is kinderspel

Kinderen van de basisschool worden middels spel / les programma’s bekend gemaakt met cybercrime en security. Spelenderwijs wordt hun digitale awareness getraind: oplichting via phishing, WhatsApp-fraude, of wachtwoorden die gestolen worden.

Slachtoffer van cybercrime op jonge leeftijd

Maar het gaat nog verder, begrippen als 'Geldezel' en 'Katvanger' worden ook uitgelegd. 11% van de jongeren kent iemand die als geldezel benaderd is. Slachtoffers worden al jong gemaakt, dus hoe meer initiatieven om ze weerbaarder te maken deste beter.

Legaal, ethisch en competitief hacken

Invision ICT houdt zich als Cyber Security Specialist ook bezig met legaal hacken. Ethical hacking is een onderdeel van onze specialisten om zwakke plekken in ICT omgevingen aan te tonen. Naast geavanceerde opleidingen vinden onze ICT'ers het leuk om online competitie te doen op legale platforms zoals:

Ben je geïnteresseerd in een baan als Cyber Security specialist? Neem contact met ons op en laat je inspireren door onze medewerkers.

Neem-contact-op

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en wij zijn je graag van dienst.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.