cisco-banner

Invision ICT continueert Premier Integrator partnership met Cisco

09-11-2023
Invision ICT continueert Premier Integrator partnership met Cisco

Cisco continueert de certificering voor Invision ICT als een toonaangevende Premier Integrator Partner in Nederland. Het is een erkenning van onze toewijding, expertise en capaciteit om hoogwaardige Cisco-oplossingen te adviseren, te leveren en te implementeren. Slechts een beperkt aantal partners in Nederland behalen de Cisco Premier status. Onze specialisatie met Cisco is cybersecurity en netwerktechnologie. 
 

Succes dankzij teamprestatie

Dit succes is een weerspiegeling van kennis, kunde én vastberadenheid van ons geweldige team. We voldoen aan alle eisen van opgeleide medewerkers, specialisatie en ondersteuningsvereisten en praktijk cases die Cisco stelt.

Vooroplopen in de branche

Bij Invision ICT zijn we niet alleen bezig met het aanbieden van oplossingen; we streven ernaar om voorop te lopen in de branche en onze relaties de best mogelijke oplossingen te bieden. Deze certificering onderstreept dat nogmaals. Het is een belofte dat onze relaties kunnen rekenen op hoogwaardige dienstverlening en innovatieve oplossingen!

Bedankt aan ons fantastische team en aan Cisco voor de samenwerking. Samen blijven we groeien en excelleren.

Heb je vragen over onze Cisco-oplossingen of wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen? Neem contact met ons op.

Invision ICT

Wil je meer weten?

Laat je gegevens achter en wij zijn je graag van dienst.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om contact met u te kunnen opnemen n.a.v. uw vraag. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.