Kennishub

21-30 van 41

MFA Hack: Denk jij veilig in te loggen?

16-02-2023

Om het inloggen op diensten en accounts nog een stap veiliger te maken is de afgelopen jaren MFA, Multifactorauthenticatie steeds meer de standaard aan het worden. Het is een extra beveiligingslaag boven op je normale inlog. Je verifieert je identiteit extra door bijvoorbeeld een code in te voeren die je ontvangt op je smartphone of door een scan van je vingerafdruk of gezicht. Veilig toch?

Lees meer

Na corona uitbraak vaker online misdrijven

20-01-2023

Politie Nederland heeft haar misdaadcijfers van afgelopen jaar bekend gemaakt. We zien nu duidelijk dat de stijgende trend van online misdrijven na de corona-uitbraak niet afneemt. Online misdrijven of cybercrime zijn alle delicten die gepleegd worden met behulp van ICT en kan zich richten tegen personen, eigendommen, organisaties, elektronische communicatienetwerken of informatiesystemen. Voorbeelden van verschillende soorten cybermisdrijven zijn hacking, phishing, gebruik van ransomware of online afpersing.

Lees meer

Next Generation Firewalls, juist voor nu!

12-01-2023

Fysieke firewalls op locatie bieden niet meer voldoende bescherming tegen de hedendaagse bedreigingen. Jouw gebruikers van nu werken op afstand met verschillende apparaten en applicaties. Dit vraagt om een andere aanpak, zodat je cyberbedreigingen de kop indrukt. 

Lees meer

Back-up of down?

02-11-2022

Bedrijfsinformatie is van enorm belang voor het bestaan en het succes van je onderneming. Dataverlies is funest en dat is tegenwoordig zeker niet ondenkbaar. Cyberaanvallen zijn wereldwijd en in Nederland aan de orde van de dag. Een gedegen back-up en restore oplossing zijn onderdeel van de strategie om je te weren tegen cyberaanvallen, zodat je na een aanval of gijzeling weer snel kunt herstellen en schade kunt beperken...

Lees meer

Snel uit de brand bij calamiteiten | Klantcase Van der Ven Auto’s

02-09-2022

Je hoopt dat het jouw ICT-omgeving nooit zal treffen! Een ramp waardoor je server of andere cruciale systemen plat komen te liggen, waardoor je bedrijfsprocessen in gevaar komen. Gelukkig heb je dit ondervangen in calamiteitenplan, toch? Wat nou als er echt iets gebeurt. Hoe snel ben je daadwerkelijk up & running? En wat is dan je schade. 

Lees meer

Persoonlijk contact verbetert jouw ICT omgeving | Klantcase Schuerman Kunststofverwerking

05-07-2022

Problemen met je huidige ICT-leverancier? Dat komt helaas regelmatig voor. Of je ICT-partij nu te groot of juist te klein is, dat is om het even. Het kenmerkt zich in weinig en slechte contactmomenten, problemen die niet of niet goed worden opgelost of geen proactieve houding met de juiste adviezen. Je wilt dat iemand naar je luistert en actie onderneemt om problemen op te lossen... 

Lees meer

Cloud kostenoptimalisatie

14-04-2022

Je wilt een ICT-omgeving die perfect aansluit op de bedrijfsprocessen. Daarvoor is inventarisatie en advisering van doorslaggevend belang. Een juiste ICT-omgeving faciliteert bedrijfsprocessen, medewerkers en relaties. Invision ICT inventariseert bestaande ICT-omgevingen, cloud infrastructuren en adviseert verantwoorde oplossingen voor de bedrijfscontinuïteit, veiligheid en kostenoptimalisatie. 

Lees meer

Disaster Recovery hoeft geen ramp te zijn

14-07-2021

De bedreigingen op je ICT-systemen, data en daarmee je bedrijfsprocessen nemen alleen maar toe. Je moet een gedegen Disaster Recovery Plan (DRP) hebben om snel te herstellen na een calamiteit. 

Lees meer
21-30 van 41