implementatie

Diensten

ICT Implementatie

Invision ICT is gespecialiseerd in het inrichten van gevirtualiseerde netwerkomgevingen, DataCenter oplossingen en LAN / WAN omgevingen.

Onze specialisten zijn opgeleid en vergaand gecertificeerd voor bekende producenten als Microsoft, TrendMicro, Cisco, HP, IBM. Vmware en nog veel meer. 
Maar eigenlijk interesseert jou dat minder. Zijn we betrouwbaar, leveren kennis en kunde, hebben we goede referenties en zijn we klantgericht? Ja, dat zijn we en kunnen we aantonen. Al meer dan 20 jaar actief in de ICT en aan vele honderden bedrijven onze diensten bewezen. 

We zijn een ICT-partner, niet zomaar een leverancier. We denken mee, komen met oplossingen en bouwen aan jarenlange relaties. Daag ons uit om jouw ICT te verzorgen.

Meer over onze ICT Diensten

 

Kies voor zekerheid!
Kies voor zekerheid!

Onze experts beschikken over een ruim aanbod aan certificeringen.

Thuiswerken
Thuiswerken

Zevenhonderd man personeel werkt efficiënter na kostenbesparende oplossing

< >
De jeugd heeft de toekomst
De jeugd heeft de toekomst

Stabiele en toekomstgerichte Wifi

Back-up Office 365
Back-up Office 365

Een back-up is niet nodig met Office 365, toch?

Onze expertises

Terugbrengen van kosten, productiviteit verhogen van je medewerkers, interne communicatie verbeteren, beveiliging optimaliseren of voorblijven op de concurrentie. Onze ICT oplossingen ondersteunen bij veel processen. We brengen ze helder in kaart en zoeken aansluiting bij de behoefte van je organisatie. 

Hoe helpen wij jouw organisatie verder?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl