Groepsmaatschappijen

Invision ICT maakt onderdeel uit van een groep bedrijven welke aanvullende dienstverlening leveren en versterkend zijn om organisaties een totaalpakket in de ICT aan te bieden. 

 

Tot dezelfde groep behoren:

logo_fastware
Internet ontwikkelingsbedrijf voor websites, e-commerce oplossingen en webapplicaties op maat. Lid van Stichting Domein Registratie Nederland en hosting provider voor internet gerelateerde zaken.


 

Logo_Cloud4Sure
Cloud leverancier voor het leveren van clouddiensten waar uptime, veiligheid en bescherming van gegevens de hoogste prioriteit hebben. Virtuele ICT-omgevingen, Hosted Telefonie, remote backup, Disaster Recovery, Azure diensten. Dienstverlening uit de cloud, prijsmodel per user, per werkplek of per poort, per dienst of resource. Cloud4Sure heeft een eigen cloudomgeving met hoogwaardige apparatuur volledig redundant opgebouwd in meerdere datacentra in Nederland. 
  

logo_fastware

Be-Better is de (ICT-) specialist als het gaat om keten- en samenwerkingsvraagstukken voor de zorg en het sociaal domein. Be-Better adviseert haar opdrachtgevers hoe deze ketens kunnen worden verbeterd. Bovendien levert Be-Better innovatieve oplossingen voor de zorgketen die het mogelijk maken deze verbeteringen te realiseren door administratieve schakels in de keten weg te halen, het proces te vereenvoudigen en verder te digitaliseren. 


 

NX LEASE - logo

Financiering maatschappij voor IT- en Telecomprojecten. Ondersteunend aan de andere werkmaatschappijen door investeringen voor te financieren van relaties op basis van Financial of Operational Lease.

Interesse in onze zusterbedrijven?

Neem contact met ons op! Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl