Groepsmaatschappijen

Invision ICT maakt onderdeel uit van een groep bedrijven welke aanvullende dienstverlening leveren en versterkend zijn om organisaties een totaalpakket in de ICT aan te bieden. 

 

Tot dezelfde groep behoren:

logo_fastware
Internet ontwikkelingsbedrijf voor websites, e-commerce oplossingen en webapplicaties op maat. Lid van Stichting Domein Registratie Nederland en hosting provider voor internet gerelateerde zaken.


 

Logo_Cloud4Sure
Cloud leverancier voor het leveren van clouddiensten waar uptime, veiligheid en bescherming van gegevens de hoogste prioriteit hebben. Virtuele ICT-omgevingen, Hosted Telefonie, remote backup, Disaster Recovery, Azure diensten. Dienstverlening uit de cloud, prijsmodel per user, per werkplek of per poort, per dienst of resource. Cloud4Sure heeft een eigen cloudomgeving met hoogwaardige apparatuur volledig redundant opgebouwd in meerdere datacentra in Nederland. 
  

logo_fastware

Be-Better is de specialist die met innovatieve blockchain oplossingen voor zorginstellingen en gemeenten het mogelijk maakt om administratieve schakels in de zorgketen weg te halen, het proces te vereenvoudigen en verder te digitaliseren. Minder kosten, meer transparantie naar de cliënt en de informatie veiliger opgeslagen. Niet meer ongebreideld data uitwisselen in de keten maar samen één waarheid opbouwen. Het resultaat: meer grip op de financiën, meer grip op de data, minder onnodige registratielast en meer tijd voor de cliënt. 


 

NX LEASE - logo

Financiering maatschappij voor IT- en Telecomprojecten. Ondersteunend aan de andere werkmaatschappijen door investeringen voor te financieren van relaties op basis van Financial of Operational Lease.

Interesse in onze zusterbedrijven?

Neem contact met ons op! Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl