Invision ICT embleem

Onze werkwijze

Icon_NoNonsense_100x250px-01No nonsens 
Onze organisatie is ‘lean and mean’. Geen grote overhead, alle medewerkers zijn gericht op het ondersteunen van onze relaties. Direct contact met de persoon die jou kan helpen. Geen stapels papier en onleesbare rapporten. Een Plan van Aanpak of Project document To The Point geschreven. Dat past bij ons.

Icon_Beloofd_100x250px-01-01Doen wat je belooft
Afspraak = afspraak, wat we beloven komen we na. En meer. Alleen als jij tevreden bent zijn wij tevreden. We beseffen dat jij als onze relatie onze boterham betaalt. Dat betekent niet dat we nooit een foutje maken, maar wel dat we altijd werken naar een tevreden oplossing. En snel, want jouw business is afhankelijk van onze inspanningen.

Icon_Rechtdoorzee_100x250px-01Recht door zee
Bij ons weet je waar je aan toe bent. Onze adviezen zijn duidelijk, professioneel en op jouw organisatie gericht. Is er iets niet in de haak hoor je dat direct van ons, zonder wollige verhalen.

Icon_Teamplayers_100x250px-01Teamplayers
Onze mensen doen het ‘m. Stuk voor stuk werken wij met professionals, maar bovenal zijn wij teamplayers. We staan voor elkaar klaar, dag en nacht. Ons gezamenlijke doel: jou als relatie tevredenstellen op professionele wijze.

Onze expertises

Hoe helpen wij jouw organisatie verder?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl