Azure-specialist

Icon_Rakket

Stap in de toekomst als Azure specialist bij Invision ICT!

Ben jij klaar om technologische grenzen te verleggen? Jij en jouw team zorgen ervoor dat onze gewaardeerde relaties uit diverse branches en sectoren kunnen rekenen op een werkende, veilige en toekomstgerichte Azure IT-infrastructuur. 

Jaag jouw grootste ambities na en laat je inspireren door de indrukwekkende projecten waar wij met trots aan werken. 

We nodigen je graag uit om kennis te maken met onze collega’s. Zij zullen je overtuigen en verrassen met ons verhaal en hun ervaringen. 

Grijp deze kans aan

Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom of bij onze relaties op locatie, krijg jij de kans om aan vooruitstrevende projecten te werken met de laatste innovatieve oplossingen. Je werkt samen in een gepassioneerd en multidisciplinair team van experts, waar samenwerking en kennisdeling centraal staan. We geloven in de kracht van ons team en moedigen initiatief en persoonlijke groei aan. Jouw stem binnen het team wordt gehoord en jouw ideeën worden met waardering ontvangen. We bieden jou uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, zodat jouw carrière bij ons kan floreren.

Over Invision ICT

Invision ICT is een deskundige ICT-business partner, die er alles voor doet om haar relaties op een gepassioneerde en kundige manier bij te staan. Adviseren, implementeren, onderhouden, troubleshooten van (Azure) ICT-omgevingen. We zijn een toonaangevende ICT-partner én werkgever, daarom zetten we in op teamwork, passie, deskundigheid en vertrouwen. Wij investeren in continue ontwikkeling en gaan voor “iedere dag een beetje beter”!

Naast onze relaties en collega’s, vinden wij het belangrijk om aandacht te hebben voor onze medemens. Dat doen we in onze directe omgeving, maar ook door ondersteuning te bieden aan hulpprojecten en maatschappelijk betrokken organisaties.

Invision ICT vormt samen met Fastware, Cloud4Sure en Be-Better een ambitieuze en gezonde bedrijvengroep, waarbij ieder afzonderlijk bedrijf excelleert in hun eigen digitale specialisme en elkaar versterkt met hun mensen en technologie. Wij zijn een groeiende organisatie met een compact en efficiënt team, bestaande uit ruim 30 professionals. Wij voegen jouw unieke persoonlijkheid daar graag aan toe!

Azure specialist bij Invision ICT

Als Azure specialist ben jij de drijvende kracht achter de implementatie en werking van onze Microsoft Cloud-oplossingen. Onderstaand tref je een aantal voorbeelden van uitdagingen die je zoal tegen zult komen.

 • Je ontwerpt en implementeert schaalbare en veilige Azure-infrastructuren voor onze relaties, rekening houdend met hun specifieke behoeften en eisen die jij achterhaalt.
 • Je houdt je bezig met het migreren van on-premise systemen naar Azure en het optimaliseren van bestaande cloud omgevingen.
 • Je zorgt voor een veilige cloud omgeving door middel van geavanceerde beveiligingsoplossingen en het implementeren van best practices op het gebied van informatieveiligheid en cybersecurity.
 • Je houdt jezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de Azure-wereld en past deze toe in onze projecten om onze relaties te voorzien van innovatieve oplossingen.
 • Je biedt ondersteuning en begeleiding aan collega's en onze opdrachtgevers bij technische vraagstukken en implementaties.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening op het gebied van Microsoft Azure en deelt je kennis en expertise met je team.

Vereisten

 • Je bent een hands-on professional met minimaal vijf jaar werkervaring als systeem- / netwerkbeheerder of IT-specialist.
 • Daarnaast heb je ervaring met cloud-infrastructuren gebaseerd op Microsoft Azure, Microsoft Windows Server, Microsoft 365 en Microsoft Intune. 
 • Je hebt ruime ervaring met onderwerpen zoals schaalbaarheid, maintenance, optimalisatie en performance van IT-oplossingen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Azure Virtual Network en een sterke focus op security.
 • Je beschikt over relevante ervaring met Azure Storage en databasemanagement.
 • Je bent in het bezit van relevante certificeringen op het gebied van Azure, of bezig met het certificeren.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het succesvol migreren van resources naar Microsoft Azure.
 • Je bent bedreven in het inrichten en naadloos laten aansluiten van Azure-componenten voor maatwerkoplossingen.

Voordelen bij Invision ICT

Bij Invision ICT bieden we onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan voordelen en arbeidsvoorwaarden, waardoor ze zich gewaardeerd en ondersteund voelen in hun professionele groei en ontwikkeling. 

Continuïteit 

Invision ICT is een stabiel en financieel gezond bedrijf met ambitieuze groeiplannen, wat zorgt voor continuïteit en mogelijkheden voor jouw carrière.

Werken in een team & fun

Bij Invision ICT werken we samen als een hecht team, waarbij we elkaar ondersteunen, motiveren en inspireren om gezamenlijke doelen te bereiken. Tijdens de wekelijkse standup word je op de hoogte gehouden van elkaars werkzaamheden en de stand van zaken. Op vrijdagmiddag hebben we een technisch spar-momentje en proosten we daarna op het weekend. En naast de reguliere bedrijfsuitjes krijg jij de ruimte om zelf activiteiten met je collega’s te organiseren.

Aandacht voor het individu

We hebben oog voor het individu en bieden coaching aan om onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke groei. Periodieke gesprekken met een IT-coach en een HRM-coach zijn daar onderdeel van.

Ontwikkeling en studietijd

We moedigen onze medewerkers aan om zich te certificeren en hun kennis en vaardigheden te vergroten. We bieden je studieruimte van 6 dagen per jaar voor persoonlijke vakgerichte ontwikkeling. Daarnaast word je gestimuleerd trainingen en opleidingen te volgen. Je neemt ook deel aan onze Research en Development avonden die we met regelmaat voor het team organiseren. Daar delen we, onder het genot van lekker eten en drinken, onze kennis en ervaringen.  

Extra salarisgroei op basis van ontwikkelresultaten

Naast een salaris tussen € 3500,- en € 4500,- gebaseerd op kennis en ervaring, pensioenbijdrage, notebook, smartphone en vervoer bieden we de mogelijkheid voor éxtra salarisgroei op basis van behaalde ontwikkelresultaten. Jouw persoonlijk ontwikkelplan wordt opgesteld met doelen die aansluiten bij jouw interesses in jouw vakgebied. Naast jouw individuele salarisgroei, ontvangt elke medewerker ieder jaar een bonus op basis van het teamresultaat.

Werkplek op loopafstand van centrum en station

Ons kantoor is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum en het station van Bergen op Zoom én vanuit het stadspark Kijk in de Pot loop je tijdens je lunchpauze zo de vrije natuur in.

Interessant!

Herken je jezelf in het bovenstaande, ben je benieuwd en word je graag onderdeel van een gepassioneerd team met vakidioten? Dan zien we uit naar een kennismaking met jou! 
We ontvangen graag jouw motivatie en CV. Solliciteer direct via onderstaand formulier!

Acquisitie van recruiters, detacheerders, bemiddelaars e.d. wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren Azure specialist

Velden met een * zijn verplicht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om de sollicitatie te verwerken en u te koppelen aan de vacature waarop u solliciteert. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze vacature neem dan contact op met Martin Verburgh of Jack Bakker via ons telefoonnummer 0164 21 30 95 of maak gebruik van ons contactformulier.

Onze sollicitatieprocedure

Wij zijn blij met jouw interesse in ons en we ontvangen graag jouw sollicitatie. Ben je enthousiast geworden, maar sluit deze vacature niet helemaal bij jou aan? Twijfel dan niet, maar zoek contact met ons of doe een open sollicitatie. Dan kijken we samen naar de projecten en vraagstukken die bij jouw ambities en talenten aansluiten.

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Wij delen het graag met je! 

Stel je vraag