Icon_Rakket

Ervaren Specialisten

Ervaren Specialist
Ervaren Specialist

"Er is geen uitdaging die ik uit de weg ga!"

John, Solution Architect bij Invision ICT

Blijven innoveren?

Wij kunnen jou als ervaren specialist de uitdaging blijven bieden, zodat jij kunt blijven innoveren. Weet jij hoe je bedrijven naar de cloud kunt helpen? Hoe je grote organisaties continuïteit kunt bieden over hun ICT? Hoe je een ransomware aanval kunt voorkomen of herstellen?

Wat jouw specialisme ook is, jouw kennis is breed. Of het nu gaat om het ontwerpen van een infrastructuur, implementeren of onderhouden. Bij Invision ICT komen projecten en vraagstukken voorbij waar jij je in kunt vastbijten en die je naar een goede afloop brengt.


Nieuwe ontwikkelingen en producten volg jij op de voet, zodat jij deze straks in de praktijk kunt toepassen. Onderschrijf je kennis door interessante opleidingen, cursussen of seminars te volgen.

 

Je bent een echte teamplayer, zowel intern, als extern werk je met verschillende soorten bedrijven en organisaties dat zorgt voor diversiteit in je werkzaamheden en je werkomgeving. Je hebt het vermogen om te sparren met ICT management, geeft nuttige adviezen en neemt regelmatig een junior mee in zijn groeiproces. En mocht je er een keer niet aan uit komen? Dan heb je geweldige collega's die je graag op weg helpen en hun kennis met je delen.

Bekijk onze vacatures

 

Aan de slag als ICT Specialist?

Ben jij er klaar voor om bij ons aan de slag te gaan? Word dan ook een Invisionair!

We ontvangen graag je motiverende brief en je CV. Weet je ons te prikkelen? Dan nodigen we je uit om kennis te maken! De motivatiebrief mag t.a.v. Martin Verburgh.

Solliciteer direct via onderstaand formulier!

Solliciteren Ervaren Specialist

Velden met een * zijn verplicht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om de sollicitatie te verwerken en u te koppelen aan de vacature waarop u solliciteert. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Meer info?

Wil je meer weten over deze vacature? Wij delen het graag met je! 

Stel je vraag

Onze sollicitatieprocedure

  

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Graag bij ons aan de slag?

Bel: 0164 21 30 95 of mail naar info@invision-ict.nl