netwerk-engineer

Icon_Rakket

Bouw aan de digitale infrastructuur van morgen als Implementation specialist bij Invision ICT!

Wil jij een belangrijke rol spelen in het creëren van de digitale infrastructuur van morgen? De toekomst van technologie bouwen we samen. Invision ICT is dé plek voor jou als jij energie krijgt van innovatie, actie en het samen realiseren van grensverleggende projecten.

Jaag jouw grootste ambities na en laat je inspireren door de indrukwekkende projecten waar wij met trots aan werken. 

We nodigen je graag uit om kennis te maken met onze collega’s. Zij zullen je overtuigen en verrassen met ons verhaal en hun ervaringen. 

Grijp deze kans aan

Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom of bij onze relaties op locatie, krijg jij de kans om aan vooruitstrevende projecten te werken met de laatste innovatieve oplossingen. Je werkt samen in een gepassioneerd en multidisciplinair team van experts, waar samenwerking en kennisdeling centraal staan. We geloven in de kracht van ons team en moedigen initiatief en persoonlijke groei aan. Jouw stem binnen het team wordt gehoord en jouw ideeën worden met waardering ontvangen. We bieden jou uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling, zodat jouw carrière bij ons kan floreren.

Over Invision ICT

Invision ICT is een deskundige ICT-business partner, die er alles voor doet om haar relaties op een gepassioneerde en kundige manier bij te staan. Adviseren, implementeren, onderhouden, troubleshooten van (Azure) ICT-omgevingen houden we ons mee bezig. We zijn een toonaangevende ICT-partner én werkgever, daarom zetten we in op teamwork, passie, deskundigheid en vertrouwen. Wij investeren in continue ontwikkeling en gaan voor “iedere dag een beetje beter”!

Naast onze relaties en collega’s, vinden wij het belangrijk om aandacht te hebben voor onze medemens. Dat doen we in onze directe omgeving, maar ook door ondersteuning te bieden aan hulpprojecten en maatschappelijk betrokken organisaties.

Invision ICT vormt samen met Fastware, Cloud4Sure en Be-Better een ambitieuze en gezonde bedrijvengroep, waarbij ieder afzonderlijk bedrijf excelleert in hun eigen digitale specialisme en elkaar versterkt met hun mensen en technologie. Wij zijn een groeiende organisatie met een compact en efficiënt team, bestaande uit ruim 30 professionals. Wij voegen jouw unieke persoonlijkheid daar graag aan toe!

Implementation specialist bij Invision ICT

Als Implementation specialist zorg je voor een betrouwbare ICT-omgeving bij onze opdrachtgevers. Deze zijn actief in verschillende branches, met een variërende grootte tussen 25 en 1000 werkplekken. Jij bent de drijvende kracht achter het implementeren en onderhouden van hun geavanceerde netwerken en infrastructuren. Jouw expertise maakt het verschil voor ze. 

  • Als zelfstandige professional werk je nauw samen met collega's en externe leveranciers om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en de ICT-omgeving van onze klanten te optimaliseren. 
  • Jij zorgt voor de voorbereiding, uitvoering en nazorg van projecten bij zowel nieuwe als bestaande opdrachtgevers.
  • Je biedt ondersteuning aan je collega’s voor technische vraagstukken op onze servicedesk.
  • Je houdt jezelf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op gebied van netwerk- en Microsoft-oplossingen.
  • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening en deelt je kennis en expertise met het team.

Vereisten

Je gaat samenwerken met collega’s aan uitdagende projecten bij onze relaties. Uitdagingen schrikken jou niet af, maar dienen als stimulans voor jou om te excelleren. Je krijgt daarbij ruimte, verantwoordelijkheid en je legt de lat hoog om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. 

  • Jij bent expert op het gebied van netwerken en infrastructuur, met ruime ervaring in het werken met switches, routers en firewalls. Ervaring met Cisco-netwerkproducten is een absolute must.
  • Je bent vertrouwd met Palo Alto firewalls, Aerohive en VMware NSX.
  • Je bent minimaal in het bezit van hetCCNA-certificaat, bij voorkeur (of met de ambitie snel te behalen) CCNP-certificering.
  • Je hebt ruime ervaring in het zelfstandig uitvoeren van migratieprojecten, zoals on-premise, hybride, private- en public clouds. Ook kun jij zelfstandig datamigraties uitvoeren, bijvoorbeeld mail en SQL omgevingen.
  • Als jij kennis en ervaring hebt met VoIP telefonie is dat een waardevolle aanvulling.

Voordelen bij Invision ICT

Bij Invision ICT bieden we onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan voordelen en arbeidsvoorwaarden, waardoor ze zich gewaardeerd en ondersteund voelen in hun professionele groei en ontwikkeling.  

Continuïteit 

Invision ICT is een stabiel en financieel gezond bedrijf met ambitieuze groeiplannen, wat zorgt voor continuïteit en mogelijkheden voor jouw carrière.

Werken in een team & fun

Bij Invision ICT werken we samen als een hecht team, waarbij we elkaar ondersteunen, motiveren en inspireren om gezamenlijke doelen te bereiken. Tijdens de wekelijkse standup word je op de hoogte gehouden van elkaars werkzaamheden en de stand van zaken. Op vrijdagmiddag hebben we een technisch spar-momentje en proosten we daarna op het weekend. En naast de reguliere bedrijfsuitjes krijg jij de ruimte om zelf activiteiten met je collega’s te organiseren.

Aandacht voor het individu

We hebben oog voor het individu en bieden coaching aan om onze medewerkers te ondersteunen bij hun professionele en persoonlijke groei. Periodieke gesprekken met een IT-coach en een HRM-coach zijn daar onderdeel van.

Ontwikkeling en studietijd

We moedigen onze medewerkers aan om zich te certificeren en hun kennis en vaardigheden te vergroten. We bieden je studieruimte van 6 dagen per jaar voor persoonlijke vakgerichte ontwikkeling. Daarnaast word je gestimuleerd trainingen en opleidingen te volgen. Je neemt ook deel aan onze Research en Development avonden die we met regelmaat voor het team organiseren. Daar delen we, onder het genot van lekker eten en drinken, onze kennis en ervaringen.    

Extra salarisgroei op basis van ontwikkelresultaten

Naast een salaris tussen € 3500,- en € 4500,- gebaseerd op kennis en ervaring, pensioenbijdrage, notebook, smartphone en vervoer bieden we de mogelijkheid voor éxtra salarisgroei op basis van behaalde ontwikkelresultaten. Jouw persoonlijk ontwikkelplan wordt opgesteld met doelen die aansluiten bij jouw interesses in jouw vakgebied. Naast jouw individuele salarisgroei, ontvangt elke medewerker ieder jaar een bonus op basis van het teamresultaat.

Werkplek op loopafstand van centrum en station

Ons kantoor is gunstig gelegen op loopafstand van het centrum en het station van Bergen op Zoom én vanuit het stadspark Kijk in de Pot loop je tijdens je lunchpauze zo de vrije natuur in.

Interessant!

Herken je jezelf in het bovenstaande, ben je benieuwd en word je graag onderdeel van een gepassioneerd team met vakidioten? Dan zien we uit naar een kennismaking met jou! 
We ontvangen graag jouw motivatie en CV. Solliciteer direct via onderstaand formulier!

Acquisitie van recruiters, detacheerders, bemiddelaars e.d. wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren Implementation specialist

Velden met een * zijn verplicht.

Door dit formulier te verzenden, gaat u ermee akkoord dat we uw gegevens (uitsluitend) gebruiken om de sollicitatie te verwerken en u te koppelen aan de vacature waarop u solliciteert. Meer informatie kunt u vinden in onze privacyverklaring.

Heb je vragen?

Mocht je vragen hebben over deze vacature neem dan contact op met Martin Verburgh of Jack Bakker via ons telefoonnummer 0164 21 30 95 of maak gebruik van ons contactformulier.

Onze sollicitatieprocedure

Wij zijn blij met jouw interesse in ons en we ontvangen graag jouw sollicitatie. Ben je enthousiast geworden, maar sluit deze vacature niet helemaal bij jou aan? Twijfel dan niet, maar zoek contact met ons of doe een open sollicitatie. Dan kijken we samen naar de projecten en vraagstukken die bij jouw ambities en talenten aansluiten.

Stap 1

Icon_Stap1 (copy)


Eerste gesprek

Je CV & motivatiebrief zijn bevallen. Onder het genot van een kop koffie maken we kennis.

Stap 2

Icon_Stap2 (copy)


Tweede gesprek

Hier gaan we diep in op jouw competenties.
 

 

Stap 3

Icon_Stap3 (copy)


Derde gesprek

Het arbeidscontract wordt getekend.
 

 

Stap 4

Icon_Stap4 (copy)


Aangenomen

Je bent nu een Invisionair.
 

 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over deze vacature? Wij delen het graag met je! 

Stel je vraag